torsdag 16 november 2017

Fångarna på Bladins med Teddy

Idag har alla från F-7 på Bladins haft Fångarna på Bladins, som arrangerades av åk 9-eleverna. Vi hade en mycket trevlig dag! Ett stort tack till alla våra 9:or! Teddy, vår gästnalle var också med hela dagen!

Alla barn var indelade i grupper blandade från F-7 och det var jättehärligt att se dem blandade i olika åldrar, även om det kunde kännas lite läskigt. Grupperna gick runt i olika "celler" och utförde uppdrag. Efter väl utfört uppdrag fick gruppen en bokstav, som sparades till slutet och sattes ihop till ett ord.

Ett uppdrag var att rocka rockring en viss tid.


Nästa var att lista ut hur man skulle gå i labyrinten. Man började gå på startlappen och fick gå ett steg i någon riktning. Uppdragsledarna berättade om man gick rätt eller fel. Om man gick rätt fortsatte man att gå ett steg till och om man gick fel var det nästa person att komma ihåg de rätta stegen, samt och testa hur den rätta vägen kunde vara för att komma i mål. Minnesträning och problemlösning! Klurigt!



Kasta ärtpåsar i hinkar på varierande sätt, att minnas 25 saker på ett bord och att gå hinderbana med frågesport på vägen var några ytterligare utmaningar.





Dagen fortsatte för Teddy med att ta sig förbi de farliga laserstrålarna, lyckas få i en pingisboll i muggar med vatten, spela trashockey och avslutningsvis ett musikquiz. Därefter skulle bokstäverna läggas ihop till ett ord!





Fredagsmys!

Inga kommentarer: